نشست اعضای مرکز روانشناسی آکادمی ملی المپیک با حضور دبیرکل کمیته و تنی چند از مسوولین فدراسیون های المپیکی روز گذشته در محل ستاد تدارکاتی بازی های آسیایی و المپیک برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک ؛ این نشست که با حضور بهرام افشار زاده دبیر کل کمیته ملی المپیک ،اصغر رحیمی دبیر ستاد تدارکاتی بازی های آسیایی و المپیک، دکتر خبیری رئیس کمیته روانشناسی کمیته ملی المپیک، زارع پور رئیس فدراسیون تنیس روی میز، ذوالقدر دبیر فدراسیون تکواندو، اردلان دبیر فدراسیون بوکس، رنگرز نماینده فدراسیون و قهرمان کشتی فرنگی جهان و تنی چند از روانشناسان مرکز روانشناسی آکادمی برگزار گردید در خصوص اهمیت توجه به بحث روانشناسی ورزشکاران حاضر در اردو و لزوم حضور یک روانشناس حرفه ای در اردوها بحث و تبادل نظر شد.
در ابتدای این نشست بهرام افشار زاده ضمن اشاره به اهمیت مسائل روانی ورزشکاران حاضر در اردو جهت اعزام به رقابتهای برون مرزی تصریح کرد :کمیته ملی المپیک با برگزاری دوره های متعدد روانشناسی برای مربیان و حتی ورزرشکاران تاکید دارد تا کادر فنی و فدراسیونها در کنار توجه به آمادگی جسمانی باید به مسائل روانی و ذهنی ورزشکاران هم توجه داشته باشند.
وی تصریح کرد:به همین منظور با برگزاری چنین نشستهایی از تمامی فدراسیوها بخصوص فدراسیونهای المپیکی می خواهیم تا از تجربیات و دانش اساتید حاضر در این امر در آکادمی ملی المپیک نهایت بهره را برده و از حضور روانشناسان در کنار تیمها بهره برده و کمیته ملی المپیک هم در این زمینه همه گونه امکانات و حمایت را خواهد داشت.
در ادامه دکتر اصلان خانی از روانشناسان حاضر در این نشست ، دکتر خبیری رئیس کمیته روانشناسی کمیته ملی المپیک و دکتر حمزه نظرات خود را در خصوص اهمیت حضور روانشناسان در کنار تیم های ورزشی مطالبی را عنوان داشتند.
دکتر خبیری رئیس کمیته روانشناسی کمیته ملی المپیک ضمن تاکید بر اهمیت حضور روانشناسان در کنار تیمها تصریح کرد:ورزش کشورمان در بحث استفاده از روانشناس در کنار تیمهای ملی خیلی از کشورهای دیگر عقب تر است ولی در این چند سال اخیر کمیته ملی المپیک گامهای بلندی در این زمینه برداشته و امیدوارم فدراسیونها ضمن توجه به اهمیت حضور روانشناسان در کنار تیمها اعلام نیاز کرده تا ما نیازهای آنها را برآورده کنیم.
سپس زارع پور رئیس فدراسیون تنیس روی میز و ذوالقدر دبیر فدراسیون تکواندو نیز مطالبی را در این خصوص اعلام کردند که البته حسن رنگرز نماینده فدراسیون کشتی اعلام داشت : روانشناسان باید بصورت دائمی در کنار تیم ملی بوده و بنوعی با آنها زندگی کنند و حضور دوره ای و کوتاه مدت در کنار یک تیم تاثیر چندانی برای ورزشکاران نخواهد داشت و در واقع باید به روانشناسان جایگاهی در حد مربی قائل شد.