به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، کیومرث هاشمی در ارزیابی خود از عملکرد کاروان ایران در بازیهای المپیک پاریس اظهار داشت: عرض سلام دارم خدمت همه مردم ایران و علاقهمندان به ورزش و کسانی که پیگیر زحمات و تلاشهای ورزشکاران هستند. تبریک میگویم کسب این موفقیتها که توسط ورزشکاران خوب ما به دست آمده و تشکر میکنم از رسانهها که با تلاشهای صورت گرفته از ابتدای مسابقات تا به الان تلاشهای ورزشکاران را پوشش دادهاند.
وی در ادامه افزود: حادثه تلخ حمله رژیم صهیونیستی به مدرسهای در غزه و شهادت عده زیادی از مردم را تسلیت میگویم و امیدوارم که روزی دیگر اثری از این رژیم کودککش نباشد. در اوایل مسابقات المپیک، رژیم صهیونیستی بسیار مانور میداد که کشور ایران موفق به کسب مدال نشده است و خدا را الان شاهد هستیم که هر کدام از این مدالها که توسط قهرمانان ما به دست میآید یک موشک به سمت قلب دشمن است.
کیومرث هاشمی خاطرنشان کرد: این خوشحالی مردم ایران که درپی کسب مدال توسط ورزشکاران ایجاد میشود از هر چیزی برای ما مهمتر است. خوشبختانه در این دوره از بازیهای المپیک در رشتههایی که مدال هم کسب نکردیم بسیار خوب کار کردیم، مانند اتفاقی که در ژیمناستیک افتاد و کمتر از کسب مدال نبود و یک جوان موفق شد در اولین حضورش در این میدان بزرگ موفق به کسب یک شگفتی شود.
وزیر ورزش و جوانان اظهار داشت: در کسب موفقیت در المپیک دو فاکتور بسیار مهم است. یکی حضور نابغههای ورزشی است که الان شاهد هستیم برخی از این نابغهها مثل هادی ساعی در راس فدراسیون تکواندو هستند و همچنین نابغههایی که موفق به کسب چند مدال در یک رشته میشوند. همچنین دیگر فاکتور مهم لحظهها هستند که بسیار تاثیرگذار واقع میشوند و بارها شاهد بودیم که لحظهها در رشتههای مختلف بسیار تعیین کننده بودند. هر کدام از ورزشکاران بتوانند از لحظهها به خوبی بهره بگیرند قطعا موفق خواهند بود.
هاشمی بیان کرد: خوشبختانه کاروان ورزشی کشورمان در المپیک پاریس تا به الان موفق به کسب ١٠ مدال شده که اتفاق بزرگی است. هرچند که اعتقاد داریم ظرفیت ورزش ما بیشتر از این است و باید توجه بیشتری به ورزش بانوان داشته باشیم چون بانوان نشان دادند که چقدر میتوانند موفق باشند.
وی درخصوص اقدامات صورت گرفته برای توجه به رشتههای پرمدال گفت: در این خصوص سه راهبرد را دنبال میکنیم. اول اینکه رشتههای سنتی مدالآور خودمان را مانند کشتی، تکواندو و وزنهبرداری بیشتر توجه و تقویت کنیم که این کار ادامه دارد. همچنین توجه به رشتههای پرمدال مثل دوومیدانی و ژیمناستیک است که در طرحهای آمایش سرزمین و طرح ملی پیشرفت ورزش کشور به این موضوع توجه لازم شده است. ما زمانی میتوانیم مدالآوران زیادی در المپیک داشته باشیم که از زمان کودکی به توسعه ورزش بپردازیم. همچنین توجه به ورزش بانوان یکی دیگر از راهبردهای ما است. کسب دو مدال در این المپیک توسط بانوان ما نشان میدهد بانوان چه ظرفیت بزرگی دارند.
وی گفت: درحال حاضر تعداد ورزشکاران بانوان سازمان یافته ما از آقایان بالاتر رفته است و این نشان میدهد که ظرفیتهای خوبی در ورزش بانوان وجود دارد. ما باید با رسیدگی به نیروی انسانی و این سه موضوع راهبردی به کسب مدال در المپیکهای آینده کمک کنیم. همچنین حضور قهرمانان بزرگ ما در راس فدراسیونهای مدالآور باعث شده که شاهد رشد و شکوفایی ورزشکاران همچون رشته های تکواندو و کشتی باشیم.