در ادامه نشست های تخصصی فدراسیون های داوطلب اعزام به بازیهای آسیایی 2022،جلسات مجزایی با حضورسرپرست کاروان،مسئولان کمیته و وزارت ورزش با مسئولان شمشیربازی،ژیمناستیک و شطرنج در محل کمیته برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛نشست های تخصصی فدراسیون های داوطلب اعزام به بازیهای آسیایی هانگژو با حضور دکترسید مناف هاشمی دبیر کل کمیته و سرپرست کاروان،دکتر نصرالله سجادی مشاور رئیس، سید محمد پولادگرمعاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان،دکتر مهین فرهادی زاد نایب رئیس کمیته، دکتر مریم کاظمی پور معاونت توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش،دکترعلی رغبتی مشاور وزیر ورزش در امور قهرمانی و حرفهای و برخی مدیران بطور مجزا با مسئولان فدراسیون های مربوطه برگزار شد.
در ابتدای نشست دکتر سید مناف هاشمی ضمن قدردانی از زحمات روسای فدراسیون های ورزش کشور اظهار داشت:در ادامه نشست های سازنده ای که تاکنون در خصوص فدراسیون های داوطلب اعزامی به بازیهای هانگژو داشته ایم از سوی مرکز نظارت و آکادمی ملی المپیک هماهنگی و برنامه ریزی خوبی با فدراسیون های داوطلب شده است تا برخی از دغدغه های این عزیزان برطرف شود و امروز نیز میمهان مسئولان سه فدراسیون دیگر هستیم تا از برنامه ها، وضعیت مدال آوری ودغدغه های این عزیزان بیشتر آشنا شویم.
در ابتدای جلسات علیرضا پورسلمان سرپرست فدراسیون شمشیربازی ضمن ارائه برنامه های در دست اقدام فدراسیون در راستای رشدهمزمان هر سه اسلحه سابر،فلوره و اپه عنوان داشت شمشیر بازی همچون گذشته در بازیهای آسیایی هانگژو مدال آور خواهد بود.
در ادامه محسن وحدانی دبیر فدراسیون نیزدر قالب پاور پوینت به ارائه برنامه های اردویی و اعزام تیم های ملی مختلف شمشیربازی در قالب یک برنامه ریزی منسجم جهت حضور در رقابت های پیش رو تا 7 ماه آینده و بخصوص بازیهای آسیایی هانگژو ارائه داد و عنوان داشت با توجه به داشتن 6 تیم ملی همزمان خواستار حمایت بیشتر وزارت ورزش و کمیته در تخصیص بودجه به فدراسیون هستیم بخصوص که شمشیر بازی جزو رشته هایی است که تجهیزات هم دارد و از ماه های آینده باید در رقابت های کسب سهمیه المپیک حضور یابد.
به روز سازی تجهیزات،کمبود سالن اختصاصی و تامین بودجه تیم های اعزامی از مهمترین موارد ذکر شده در این جلسه بود.
نشست دوم با حضورعابد حقدادی سرپرست فدراسیون ژیمناستیک و جمال شایگان برگزار شد که سرپرست فدراسیون به ارائه برنامه های اردویی و اعزامی تیم های ملی ژیمناستیک هنری و ترامپولین و رنکینگ آسیایی تعدادی از ملی پوشان پرداخت و گفت در صورت توجه بیشتر می توان حتی در این رشته امید به مدال هم داشت هر چند کار سختی است.
وی تصریح کرد:البته طی ماه های گذشته اعزام برون مرزی نداشیم ولی برنامه ریزی برای حضور در رقابت های مختلف بین المللی داریم و با توجه به نتایج ورزشکارنمان در رویدادهای پیش رو بهتر می توانم در خصوص شانس مدال آوری نظر بدهم بخصوص که قدرت های جهانی این رشته در آسیا حضور دارند که سید مناف هاشمی ضمن تاکید بر حمایت از ژیمناستیک خواستار حضور بیشتر ملی پوشان ژیمناستیک در آکادمی و بهره مندی از امکانات و تست های آمادگی جسمانی آکادمی شد که با استقبال سرپرست فدراسیون مواجه شد.
سومین نشست تخصصی با حضورحسن تامیني سرپرست فدراسیون شطرنج،شادی پریدر نایب رییس و دبیر فدراسیون برگزار شد که در ابتدا سرپرست فدراسیون گزارشی از روند رو به رشد شطرنج بازان کشورمان ارائه و توضیح داد بدون تردید از اینکه بار دیگر شطرنج در بازیهای آسیایی گنجانده شده قدر این فرصت را دانسته و قطعا شانس مدال آوری انفرادی و تیمی خواهیم داشت ولی دو خواسنه داریم.
وی افزود:خواسته اول ما اینست که شرایطی فراهم شود تا ملی پوشان ما بتوانند در کمپ های بزرگ جهان همچون روسیه حضور یابند که تاثیر بسیار مثبتی در رشد آنها خواهد داشت و همچمین حضور یک مربی خوب خارجی برای تیم ملی بسیار مفید است.
در ادامه پریدر نیز گزارشی کوتاه از مسابقات پیش رو ارائه و عنوان داشت:حضور دوباره شطرنج در بازیهای آسیایی بدون تردید فرصتی است برای ملی پوشان ما و قطعا آنها در بخش آقایان و بانوان شانس بسیار بالایی برای کسب مدال خواهند داشت که سرپرست کاروان اعزامی ضمن حمایت از شطرنح عنوان داشت انتظارات و دغدغه های شما در ستاد عالی بازیها مطرح و در دستور کار قرار خواهد گرفت.
حمایت در میزبانی رقابت های بین المللی در ایران و حضور در کمپ های بین المللی و جذب مربی خوب از مهمترین موارد ذکر شده در این نشست بود .
در این نشست هاسجادی،پولادگر،فرهادی زاد،کاظمی پورو رغبتی نیز از فدراسیون های مربوطه سئوالاتی را مطرح کردند که توضیحات لازم در این زمینه از سوی مسئولین فدراسیون ها داده شد.
محسن بیرانوندسرپرست مرکز نظارت بر تیم های ملی، امیر حاجی قاسم مدیر مرکز سنجش و توسعه قابلیت های جسمانی آکادمی،مرتضی کوهی و حسین رامادان از دیگر افراد حاضر در این جلسات بودند.