به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک و به نقل از سایت فدراسیون تیراندازی با کمان، مجمع عمومی فدراسیون تیراندازی با کمان با حضور محمد پولادگر معاون وزیر ورزش و جوانان، تابع دبیرکل کمیته پارالمپیک، فرهادیان رییس امور مشترک فدراسیونها و با حضور مسئولان فدراسیون و روسای فدراسیونها به صورت وبیناری برگزار شد.
در این مجمع خلاصه عملکرد برنامههای فدراسیون در سال ۱۴۰۰ تشریح شد و همچنین در مورد برنامههای سال ۱۴۰۱ نیز صحبتهایی صورت گرفت و تصویت عملیاتی شد.
غلامرضا شعبانی بهار در مجمع عمومی فدراسیون تیراندازی با کمان در خصوص اردوهای تیمملی در سال ۱۴۰۰، اظهار کرد: در مجموع ۲۱۰ روز اردو برگزار کردیم و این ترتیب تیمهای ملی تیر و کمان معادل ۵۷ درصد ایام سال را در اردو سپری کردند و تیم ملی پارا تیر و کمان نیز ۱۱۱ روز، معادل ۳۰ درصد ایام سال را در اردو بود.
وی در خصوص اعزام تیمهای ملی به مسابقات برون مرزی در سال ۱۴۰۰، اعلام کرد: تعداد این اعزامها از سوی فدراسیون به ۷ مورد رسید و با اعزام به مسابقات المپیک و پارالمپیک به ۹ مورد رسیدیم.
رییس فدراسیون تیر و کمان افزود: معجزهای به لحاظ مالی نداشتیم و شاکله اصلی اعزام ها را مدیون وزارت ورزش، کمیتهملی المپیک و کمیته ملی پارالمپیک هستیم.
شعبانیبهار در ادامه با اشاره به اینکه مقوله تیر و سرتیر به عنوان دغدغه ورزشکاران مطرح است، تاکید کرد: در زمینه تامین تیر و سرتیر به دغدغه ورزشکاران واقف هستیم و تلاش میکنیم در این راستا کمبودی نداشته باشیم.
وی همچنین به مسائل مالیاتی فدراسیون تیر و کمان اشاره کرد و گفت: در حوزه مالیاتی حکمی برای فدراسیون تیر و کمان، صادر نشده است.
گفتنی است در ادامه بازرس فدراسیون تیر و کمان در گزارش خود اعلام کرد: بر اساس حکم قطعی دادگاه فدراسیون تیر و کمان مکلف به پرداخت هزینه ۱۳ هزار و ۸۰۰ دلاری به مربی وقت تیمملی تیر و کمان است و باید این مبلغ را به صورت ریالی یا ارزی به نرخ روز پرداخت کند و باید بدانیم این پرونده مربوط به پاداشها و سایر موارد مربوط به این مربی وقت تیم ملی تیر و کمان در سالهای گذشته است.
همچنین در این نشست معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه رشته تیر و کمان یک فرصت استثنایی برای حضور بانوان در ورزش است، گفت: امیدوار هستیم بتوانیم در المپیک پاریس در رشته تیر و کمان برای اولین بار مدال کسب کنیم.
سید محمد پولادگر با اشاره به اینکه ترکیب تیم ملی از ۶ تا ۷ استان انتخاب شدهاند، اظهار کرد: هرچند بیش از ۵۰ درصد بازیکنان تیمملی از استان تهران هستند اما اتفاق خوبی است که دانش فنی در رشته تیر و کمان در سطح کشور توزیع شده است.
وی ادامه داد: تیر و کمان، رشته المپیکی و پارالمپیکی است و پر افتخارترین ورزشکار پارالمپیکی با سه مدال طلا از رشته تیر و کمان است و این یک استثنا است که در المپیک ریو ورزشکار ایرانی هم در المپیک و هم در پارالمپیک شرکت کرد.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه نکته مثبت در گزارشهای ارائه شده از سوی فدراسیون تیر و کمان اینکه شاهد حضور فعال زنان در هیئت رییسه، نماینده باشگاهها و نماینده استانها هستیم و حتی تعداد داوران زن در حوزه بینالمللی بیشتر از مردان است، تاکید کرد: رشته تیر و کمان امکان حضور بانوان را دارد و این یک فرصت استثنایی برای بانوان کشور به شمار میآید.
پولادگر با اشاره اینکه شاهد کسب کرسیهای تاثیر گذاری از سوی اعضای فدراسیون تیر و کمان هستیم، نسبت به برگزار نشدن مجامع سالانه هیئت های استانی تیر و کمان در سال ۱۴۰۰ انتقاد و تصریح کرد: سال ۱۴۰۰ مجامع سالیانه استانها از سوی فدراسیون تیر و کمان برگزار نشده است، این درحالی است که باید صورتهای مالی استانها برای فدراسیون ارسال شود و مجامع آنها به صورت سالانه برگزار شود تا شاهد ایجاد مشکلات مالی، بیمهای و...نباشیم چرا که در غیر این صورت شرایط سختی حاکم خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه حتما باید مجامع سالانه استانی برگزار شود و در این صورت است که حال رشته تیر و کمان خوب خواهد بود، عنوان کرد: تیر و کمان رشته المپیکی است و استعداد کسب مدال در المپیک و پارالمپیک در این رشته وجود دارد.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزیر ورزش و جوانان افزود: یکی از شاخصهای ارائه کمکهای مالی از سوی وزارت ورزش و جوانان به فدراسیونها کسب مدال در مسابقات المپیک، جهانی و آسیایی است.
پولادگر ادامه داد: امیدوار هستیم در المپیک پاریس مدال کسب کنیم و اینگونه به تعداد رشتههای صاحب مدال کشور در المپیک اضافه شود، در عین حال تلاش خواهیم کرد به فدراسیون تیر و کمان کمک مالی داشته و شاهد حضور قدرتمند در بازیهای آسیایی و المپیک باشیم.
در این مجمع همچنین گزارش خزانهدار، بازرس و حسابرس ارائه شد.