در هفتمین روز از دهمین دوره تربیت مربی مهارت های ذهنی آکادمی ملی المپیک بررسی شد:اعتماد به نفس در ورزش

در هفتمین روز از دهمین دوره تربیت مربی مهارت های ذهنی آکادمی ملی المپیک بررسی شد:اعتماد به نفس در ورزش

هفتمین روز از دهمین دوره تربیت مربی مهارت های ذهنی آکادمی ملی المپیک به مفهوم اعتماد به نفس در ورزش اختصاص داشت که با تدریس احمد قاضی عسگر از کارشناسان مرکز روانشناسی ورزشی آکادمی همراه بود.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک و به نقل از سایت آکادمی ملی المپیک، قاضی عسگر در خصوص مباحث و موضوعاتی که در این دوره به شرکت کنندگان ارائه داد گفت: بنده موضوع اعتماد به نفس در ورزش را طی سه بخش خطاب به شرکت کنندگان دوره بیان کردم که عبارت بود از درک مفهوم اعتماد به نفس، ویژگی‌های ورزشکاران دارای اعتماد به نفس مطلوب، کاذب و کم و همچنین مداخلاتی راجع به این ورزشکاران.
وی افزود: در تشریح مفهوم اعتماد به نفس به این موضوع پرداخته شد که برخی از روانشناسان معتقدند که اعتماد به نفس و عزت نفس، همه چیز است و خیلی از ورزشکاران به این موضوع اذعان می‌کنند که اگر اعتماد به نفس داشتم میتوانستم این مسابقه را با پیروزی پشت سر بگذارم یا برخی اذعان می کنند که ویژگی برتری ما داشتن اعتماد به نفس هست.
قاضی عسگر در ادامه اظهار داشت: البته از سویی دیگر بسیاری از روانشناسان معتقدند که داشتن اعتماد به نفس برای موفقیت و پیروزی ضروری نیست و موضوعی که لازمه موفقیت است تلاش مداوم، سرسختی و مفهومی به نام خود کارآمدی هست.
به عنوان مثال بیان کردیم که آدلر به عنوان یک نظریه پرداز در حوزه روانشناسی، معتقد است که احساس حقارت، همیشه به عنوان یک نیروی انگیزشی برای فرد می باشد و در واقع همان احساس حقارت است که باعث میشود فرد با تلاشی بیشتر به موفقیت دست پیدا کند.
وی افزود: مداخلات در این خصوص این را نشان می دهد که مربیان و یا روانشناسان ورزشی چطور می‌توانند وقتی با یک ورزشکاری که از اعتماد به نفس مطلوبی برخوردار نیست برخورد کرده و کمک کنند این ورزشکار اعتماد به نفس مطلوبی را به دست آورده و در نهایت این اعتماد به نفس مطلوب منجر به این شود که در مسابقات عملکرد خوبی را از خود نشان  دهد.
احمد قاضی عسگر در ادامه ابراز داشت: البته در این دوره به بررسی این نکته نیز پرداختیم که بعضی مواقع در فصل تمرین، نداشتن اعتماد به نفس می تواند به ورزشکار کمک کند و اینکه تلاش بیشتری کرده، میل به یادگیری بیشتری داشته باشد و برای رشد خود بیشتر وقت بگذارد.
وی در پایان گفت: شرکت کنندگان این دوره آموختند که در مواجهه با ورزشکارانی که اعتماد به نفس مطلوبی ندارند، چه مداخلاتی را انجام دهند که ورزشکار بتواند اعتماد به نفس مطلوب خود را بدست بیاورد و در نهایت اوج عملکرد خود را در مسابقه تجربه کند.
 لازم به ذکر است آموزش نظری دهمین دوره تربیت مربی مهارت های ذهنی آکادمی ملی المپیک جمعاً 400 ساعت می باشد که از 7 مهرماه آغاز و هر چهارشنبه از ساعت 9 صبح لغایت 16 بعد از ظهر و به مدت 13 هفته پیگیری می شود.

۲۵ آبان ۱۴۰۰ ۱۳:۴۰

نظر مخاطبان

نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

تماس با ما

آدرس:تهران ،بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی ،خیابان سئول شمالی ،
کدپستی 1995614336
تلفن:26203425-31  نمابر: 26203374 

آیکون ایمیل

ما را دنبال کنید

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید، از اخبار و اطلاعیه ها با خبر شوید و نظرات خود را بیان کنید.