دومین روز از دوره عالی رهبری در ورزش زنان با همکاری معاونت زنان وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک و آکادمی ملی المپیک برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک و به نقل از سایت آکادمی ملی المپیک، دکتر مرجان صفاری سرپرست مرکز مدیریت ورزشی آکادمی ملی المپیک در جریان برگزاری دومین روز از اولین دوره عالی رهبری در ورزش زنان گفت: پس از همکاری و همافزایی ارزشمندی که بین آکادمی ملی المپیک، معاونت زنان وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک اتفاق افتاد، ما شاهد برگزاری این دوره عالی با حضور 53 نفر از بانوان منتخب 29 فدراسیون ورزشی در آکادمی ملی المپیک هستیم.
وی در خصوص فلسفه برگزاری این دوره گفت: در سال 2018 کمیته بینالمللی المپیک دستورالعملی را برای توسعه ورزش زنان مبنی بر فرصت های برابر در حوزه های مختلف ورزش ارائه کرد.
برای اجرای این دستورالعمل که شامل پنج بخش، 25 توصیه مشخص، بیش از 80 اقدام عملی و همچنین تأکید فراوانی بر افزایش مهارتهای مرتبط با رهبری زنان داشت، بررسیهای لازم توسط مرکز مدیریت ورزشی آکادمی ملی المپیک صورت گرفت.
صفاری افزود: بر همین اساس چون اجرای دستورالعمل مذکور در کشور نیازمند زنان توانمندی در عرصه ورزش کشور بود، مقرر شد تا برنامهریزی و طراحی اولیه برای دوره های عالی رهبری در ورزش زنان انجام شود.
سرپرست مرکز مدیریت ورزشی آکادمی ملی المپیک ابراز داشت: به همین منظور و در گام نخست، طرح اولیه برگزاری دوره عالی رهبری در ورزش زنان و سرفصلهایی که در این دوره به شرکتکنندگان ارائه میشود توسط آکادمی ملی المپیک تهیه و پیشنهاد همکاری و برگزاری آن توسط این مرکز به معاونت زنان وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک ارائه شد.
وی در خصوص سرفصلها، اساتید و مدت زمانی که برای برگزاری دوره عالی رهبری در ورزش زنان در نظر گرفته شده است گفت: سرفصل های دوره مبنی بر رویکردهای کمیته بین المللی المپیک طراحی شده است. طول این دوره به مدت 8 هفته و در قالب 54 ساعت کلاس آموزشی پیشبینی شده و از 22 مدرس از بهترینهای کشوری مرتبط با هر سرفصل را برای تدریس در این دوره دعوت کردهایم.
ما در این دوره میزبان 53 خانم از نهادهای مختلف ورزش کشور از جمله وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک، دانشگاه ها و فدراسیون های ورزشی هستیم که فرآیند انتخاب این نفرات کاملاً نظام مند بوده و از بین نفرات زیادی که برای حضور در این دوره معرفی شدند، سوابق علمی و اجرایی آنها توسط معاونت زنان وزارت ورزش و جوانان بررسی، و پس از انجام مصاحبه و کسب امتیازات لازم جواز حضور در دوره مذکور را دریافت کردند.
صفاری با بیان اینکه با برنامهریزیهای انجام گرفته ما مترصد برگزاری دوره های بعدی جهت اجرای کامل دستورالعمل کمیته بین المللی المپیک هستیم گفت: خانم های داوطلب حضور در دوره های بعدی می توانند معرفی نامه های خود را از سازمانهای ورزشی تابعه به معاونت زنان وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک و آکادمی ملی المپیک ارائه کنند تا پس از بررسی های لازم از این عزیزان برای حضور در دوره های مختلف دعوت شود.