مراسم اختتامیه اولین کنگره ملی مدیریت راهبردی در ورزش و سومین کنگره ملی دستاوردهای علوم ورزشی و سلامت با حضور دکتر صالحی امیری، رییس کمیته ملی المپیک برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک ؛صالحی امیری با اشاره به مدیریت راهبردی در ده محور به تشریح مدیرت کلان جامعه پرداخت و گفت: ما برای تحقق مدیریت استراتژیک باید از مسیرهای سختی عبور کنیم که اولین آن اعتمادسازی ملی است. در جامعه ای که اعتماد در آن شکل نگیرد ناکارآمدی نیز گسترده خواهد شد. همچنین انسجام در همه سطوح مدیریتی و اجزا سیستم و در کلان، انسجام ملی ما را به اهداف متعالی خواهد رساند.
وی با بیان اینکه نظام تصمیمگیری در ورزش قهرمانی ایران مبتنی بر نظام تصمیم سازی است افزود: راه نجات کشور برای رسیدن به قلههای توسعه این است باور کنیم که مسیر تصمیمگیری باید از مجرای تصمیم سازی حرکت کند.
صالحیامیری با اشاره به ضرورت دوری ورزش از هرگونه حاشیه تصریح کرد: ورزش امروز بیش از هر زمان دیگری به انسجام ، وفاق و پرهیز از حاشیه نیاز دارد و برای توسعه و تعالی همه جانبه ورزش باید از بروز حاشیه ها پرهیز کنیم .
وی با اشاره به اینکه کسب کرسیهای بین المللی می تواند فرصت های زیادی را در اختیار ورزش ایران قرار دهد، تاکید کرد: از تمام ظرفیت های ورزش کشور برای رسیدن به المپیک ۲۰۲۰ توکیو و کسب سکوهای افتخار توسط ورزشکاران ایران اسلامی استفاده می شود و همه منابع ، امکانات و ظرفیتها را در کنار هم قرار دادیم تا ورزشکاران ایران اسلامی د در المپیک ۲۰۲۰ توکیو بدرخشند.
رئیس کمیته ملی المپیک با بیان اینکه ورزشکاران گیلانی سهم بسزایی در این المپیک خواهند داشت خاطر نشان کرد: در عرصه ورزش قهرمانی در آسیا جزء مدعیان هستیم و آینده ورزش قهرمانی ایران از آن نسل جدید در حال رویش است.
وی یادآور شد: منطقه آزاد انزلی با توسعه زیرساخت های خود می تواند میزبان رقابت های بین المللی باشد و در تلاشیم این منطقه را به عنوان مرکز برگزاری مسابقات بین المللی معرفی کنیم .
صالحیامیری با بیان اینکه ۲۰۹ رویکرد در کمیته ملی المپیک و ورزش قهرمانی ایران برای رسیدن به قلههای توسعه در دستور کار قرار دارد گفت: نمیتوان بدون داشتن یک برنامه استراتژیک اهداف بلند را تحقق بخشید و کمیته ملی المپیک در قالب ۱۷ کمیسیون تخصصی از۱۷۰ نفر از نخبگان کشور دعوت به همکاری کرده است.
وی همچنین با اشاره به برگزاری این کنگره خاطر نشان کرد:در این کنگره علمی با فراخوان علمی از سراسر کشور بیش از ۴۲۰ مقاله جمع آوری شد و ارزیابی من این است که گیلان می تواند در سال آینده این کنگره را به صورت بین المللی برگزار کند.
رئیس کمیته ملی المپیک در خاتمه تصریح کرد: با چاپ مجموع مقالات، دستاوردهایی برای توسعه و تعالی ورزش ایران ایجاد می شود تا بتوانیم از این ظرفیت در مسیر حرکت ورزش ایران به سمت قلههای توسعه بهره بگیریم.
معاون فرهنگی و توسعه ورزشهای همگانی وزارت ورزش و جوانان، سرپرست استانداری گیلان، رییس سازمان منطقه آزاد انزلی و اساتید برجسته علوم ورزشی کشور از سخنرانان این کنگره بودند.
گفتنی است کنگره مذکور به همت دانشگاه گیلان، اداره کل ورزش و جوانان استان گیلان و به میزبانی سازمان منطقه آزاد انزلی برگزار گردید. در حاشیه این کنگره سه روزه، ۱۲ کارگاه علمی، همایش ایروبیک بانوان، مسابقات بسکتبال خیابانی، ثبت رکورد جهانی ماساژ و نمایشگاه تجهیزات ورزشی نیز برگزار شد.