نگاه ایران به توسعه این شیوه از کشتی بانوان، نگاهی جهانی است و به یاری خدا روند توسعه و برنامه ریزی های صورت گرفته برای جهانی شدن این شیوه از کشتی، در میان بانوان علاقمند در دنیا، در چهار تا شش سال آینده این هدف را محقق خواهد نمود.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک و به نقل از سایت فدراسیون کشتی؛رسول خادم با بیان این مطلب افزود: ایران برای توسعه کشتی در میان زنان بالخصوص بانوان مسلمان، و قشرقابل توجهی از بانوان غیرمسلمان دنیا که به دلایلی چون ملاحظات فرهنگی، یا نپسندیدن پوشش فعلی کشتی بانوان نتوانسته اند در این رشته حضور داشته باشند، پیشنهاد برگزاری این شیوه جدید را با رعایت کامل پوشش به اتحادیه جهانی کشتی ارائه داده است و این شیوه از کشتی در نشست کمیسیون کشتی های تحت پوشش اتحادیه جهانی کشتی در استانبول مورد پذیرش قرارگرفت و مقرر شد فعالیت خود را در کنار رشته های محدود موجود زیر نظر کمیسیون شیوه های کشتی وابسته به اتحادیه جهانی کشتی، آغاز نماید.
وی ادامه داد: یکی از اهداف دیگر راه اندازی شیوه جدید "کشتی زنان "توجه به اعتقادات، فرهنگ ها و سلیقه هایی است که علاقمند به حضور در شرایط موجود کشتی بانوان در دنیا نیستند. در واقع این شیوه جدید، می تواند در کنار شیوه جاری، مورد انتخاب علاقمندان خاص خودش واقع شود، و با جذب بانوان می تواند افزایش میزان افراد مشارکت کننده جامعه کشتی در سراسر دنیا را بدنبال داشته باشد. این موضوع از موارد حائز اهمیت در حفظ موقعیت المپیکی کشتی خواهد بود.
خادم تصریح کرد: بسیاری از زنان دنیا به دلیل شرایط متفاوت فیزیکی که نسبت به مردان دارند، و یا ملاحظات فرهنگی خاصی که دارند، علاقمند نیستند در شیوه موجود کشتی زنان بخاطر نوع پوشش آن فعالیت نمایند.
عضو هیئت رئیسه اتحادیه جهانی تاکید کرد: این ممانعت فرهنگی فقط مربوط به گرایش های مذهبی خاص نیست ، بلکه پوشش فعلی کشتی بانوان نیز مورد تایید بسیاری از زنان اروپایی و آمریکایی، و حتی زنان فعال و صاحب مدال المپیک و جهان حال حاضر در کشتی بانوان نیز نیست. حفظ سلامت(محافظت از گوش، فک ، صورت و مو) و یا نوع پوشش دوبنده های موجود از جمله مسائل مورد انتقاد بانوان کشتی گیر فعلی در دنیاست. این عامل می تواند مسئله ای بازدارنده برای جذب بخش قابل توجهی از زنان دنیا برای حضور و فعالیت در رشته باستانی کشتی باشد.، از طرف دیگر همانطور که در گزارش های داوری المپیک نیز اعلام شده بود، یکی از تخلفات بالا در کشتی زنان کشیده شدن موی سر بهنگام مبارزه بوده است.
خادم گفت:مطمئن هستیم بانوان ایرانی با علاقمندی ویژه ای که به ورزش ملی کشور، کشتی، دارند، و توانمندی های فنی و روحیه سلحشوری که در میان ایشان وجود دارد، از کشورهای اصلی توسعه این شیوه در کشتی دنیا خواهند بود.
وی افزود: این شیوه جدید این امکان را فراهم می نماید که جمعی از زنان علاقمند و مستعد به کشتی که به سبب عدم علاقمندی به نوع پوشش، شانسی برای حضور در این رشته ورزشی رانداشته اند، از این فرصت جدید استفاده کنند و به آمار جامعه کشتی جهان اضافه شود.
خادم اظهار داشت:نوع پوشش این شیوه جدید، لباسی مناسب و در دسترس برای همگان است، که از موی سر تا کف پا را پوشش داده و محافظت می کند. هم چنین مو و سر بانوان کشتی گیر در این نوع از کشتی، با کلاهی مخصوص و گوش بند محافظت می شود. مطمئن باشید این نوع پوشش و محافظت، توسعه کشتی بانوان را در بین زنان علاقمند به کشتی تسریع می کند.
خادم در پایان خاطر نشان کرد: در مسیر اجرایی کردن شیوه جدید کشتی بانوان با لباس مناسب، اصلاحات احتمالی و مورد نیاز طرح مذکور، از سوی اتحادیه جهانی، اعضای کمیسیون، فدراسیون کشتی ایران و کارشناسان نهادهای غیردولتی همکار با فدراسیون کشتی ایران در روند ارائه این طرح انجام خواهد گرفت.