سرآشپز ایتالیایی در ابتکاری جالب در شهر ریو از غذاهای به جامانده، برای اطعام بی خانمانان این شهر استفاده می کند.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک ایران، سر آشپز ایتالیایی از موادغذایی باقی مانده تامین کنندگان غذای ورزشکاران در مسابقات المپیک برای اطعام بی خانمانان و فقرا بهره می برد.
ماسیمو بوتورا، سرآشپز ایتالیایی می گوید: غذا دادن به صد نفر کاری نیست، ما می توانیم چند تن سوپ درست کنیم. این کاری متفاوت است. دو روز پیش، دو نفر گفتند این اولین باری است که ما مثل شاهزادگان پذیرایی شده ایم.
این سرآشپز به تازگی جایزه پنجاه رستوران برتر دنیا را کسب کرده است، همراه با وی فارغ التحصیلان یک آموزشگاه غیرانتفاعی آشپزی فعالیت می کنند.
گفتنی است؛ با برپایی مسابقات المپیک در ریو ، روزانه بیش از ۲۳۰ تن غذا برای ۶۰ هزار ورزشکار، مربی و مسوولان کاروان ها طبخ می شود.