پاکستان با جمعیتی بالغ بر 200 میلیون نفر در المپیک 2016 هیچ نماینده ایی نخواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک و به نقل ازTimes of India؛پاکستان که در آخرین سرشماری سال 2013 صدو هشتاد میلیون نفر را در خود جا داده است و روزی به خاطر پرورش دادن بهترین بازیکنهای هاکی و اسکواش به خود میبالید، اکنون نتوانسته است هیچ یک از ورزشکاران خود را راهی بازیهای المپیک سال 2016 کند.
به گزارش مقامات انجمن المپیک پاکستان، هفت ورزشکاری که قرار بود در المپیک ریو نماینده پاکستان باشند، دیگر فرصتی برای مدالآوری در این رقابتها ندارند.
عدم بهره مندی از امکانات ورزشی و همچنین آموزشهای مناسب سبب شده ورزشکاران پاکستانی نتوانند با رقبای بینالمللی خود رقابت کنند.
عارف حسن، رئیس انجمن المپیک پاکستان در این رابطه میگوید: آنها کم و بیش برای کسب تجربه در این رقابتها شرکت میکنند، بیایید امیداور باشیم دفعه بعد بهتر عمل کنند.
در عین حال، برخی مسئولان نظام ورزشی پاکستان را سبب این ناکامی دانسته و بر این باورند که سیستم آموزشی از ریشه دچار مشکل است، چرا که کودکان پاکستانی در مدارس خود، جز کریکت که بازی ملی پاکستان محسوب میشود، به فعالیت ورزشی دیگری مشغول نیستند.
افزون بر این وقار احمد، معاون مدیر انجمن ورزش پاکستان اظهار داشت فدراسیونها نمیتوانند هزینه ی استخدام مربیان آشنا به فنهای آموزشیی مدرن را استخدام کنند و به همین خاطر به مربیان پاکستانی با روشهای منسوخ مربوط به دهۀ 1980 اکتفا میکنند.
وی گفت: ورزشکاران واقعاً مستأصل شدهاند...مربیان باسواد نیستند و چیزی را آموزش میدهند که 30 سال پیش آموختهاند.
مراسم افتتاحیه المپیک ریو 15 مرداد 1395 برگزار و بازیها نیز به طور رسمی از 16 مرداد آغاز میشوند و تا 31 مرداد ادامه خواهند داشت.
در این بازیها 301 مدال طلا توزیع میشود که دو و میدانی و شنا با 47 و 34 مدال طلا بیشترین سهم را در این میان دارند.