سیدعلی اکبر حیدری ( -1320)
کشتی آزاد
برنده نشان برتر بازیهای المپیک 1964
برنده نشان نقره بازیهای آسیایی 1966
سیدمحمد حسین حیدری قبل از اینکه به خدمت سربازی فراخوانده شود، ازدواج کرد. او در حین خدمت، صاحب یک اولاد پسر شد که نامش را علی اکبر گذاردند. علی اکبر، همراه پدر ومارش به تهران، که محل خدمت پدرش بود، امد. قبل از آمدن به تهران، در کهک از توابع تفرش اقامت داشتند و علی اکبر هم در روز نهم شهریور سال 1320 در همین محل تولد یافته بود.
علی اکبر مثل خیلی از بچهها تا هفت سالگی که میخواست به مدرسه برود، خاطرهای به یادش نمیامد، فقط میداند که همبازیهای کودکی اش برادر و خواهرانش بودند.
علی اکبر در سن و سال ورود به دبیرستان خاطراتش را به یاد آورده و این گونه بیان مینماید:«در دبیرستان مشغول تحصیل بودم که کاروان قهرمان المپیک از رم بازگشت (سال 1339)در بین این قهرمانان،بچه محلمان، اقای سیفپور هم دیده میشد که برنده نشان المپیک شده بود و جزء چهار مدالآور ایرانی این بازیها بود. لذا اهالی کسبه و برو وبچههای محل سنگ تمام گذاشتند و محله را چراغانی کرده و جشن و شادی برپا داشتند. تجلیلی که از ایشان به عمل آمد. باعث شد بسیاری از بچههای محل به شوق آیند و به دنبال ورزش، بخصوص کشتی بروند».
حیدری برای شرکت در بازیهای المپیک توکیو، در دسته 48 کیلوگرم انتخاب شد و خود را آماده نبردی کرد که در آن علی اف روسی، یانیلماز ترک، پوشیدا قهرمان جهان، زوته، چانگ و حتی کشتیگیر گمنام پاکستانی، به نام نیازالدین که تا دور چهارم مسابقهها پیش رفت. خود را از سالهای قبل اماده نبرد در این میدان کرده بودند.
حیدری، برنده نشان برنز المپیک
روز یازدهم اکتبر 1964، اکبر حیدری برای اولین بار روی تشک مسابقه کشتی آزاد بازیهای توکیو ظاهر شد. این مسابقه،بیست و دو نفر شرکت کننده داشت و قرعه دوم برای حیدری بیرون آمد که باید با نفر اول جدول، یعنی محمد نیازالدین از پاکستان، روبه رو میشد. پیروزی در این کشتی، برخلاف آنچه همه فکر میکردند، سهل الوصول نبود. محمد نیاز اگر در دور چهارم مغلوب چانگ سان چانگ کرهای نشده بود، تا بالای جدول نهایی صعود میکرد. حیدری و نیاز مساوی شدند. حریف بعدی حیدری، که لیانگ سون هین چینیتبار مالزیایی بود، ضربه فنی شد و حیدری در سومین دیدار خود، در حالی که دو امتیاز منفی داشت. زفیرو پولوس یونانی را با امتیاز شکست داد. در دور چهارم، با شرکت یازده نفر، قرعه استراحت به چانگ کرهای خورد و حیدری با چهار امتیاز منفی به دور پنجم رفت و در این دوره، با جمال یانیلماز ترک کشتی گرفت که نتیجه را با امتیاز به نفع خود پایان داد. زوته فرانسوی را مغلوب کرد و علی اف روسی با امتیاز مغلوب یوشی کاتسو پوشیدا از ژاپن شد. در دور ششم، تنها یک کشتی برگزار شد و آن کشتی یوشیدا رد مقابل چانگ سان چانگ بود که به نفع پوشیدا پایان یافت. پوشیدا شش کشتی گرفت. سه ضربه فنی داشت و سه برد امتیازی(سه امتیاز منفی) چانگ از جمهوری خلق کره، پنج کشتی گرفت. یک ضربه، سه برد امتیازی و یک باخت امتیازی داشت. (شش امتیاز منفی) حیدری، پنج کشتی گرفت. یک ضربه فنی، دو برد امتیازی و دو مساوی(شش امتیاز منفی) و تقسیم نشانها به این گونه شد:
1-یوشیدا 2-چانگ سان چانگ(کره شمالی) 3-سیدعلی اکبرحیدری
عناوین و افتخارات سیدعلی اکبر حیدری
بازیهای المپیک
1964 توکیو، ژاپن نشان برنز(دسته 52 کیلوگرم)
مسابقات جهانی
1965 منچستر ، انگلستان رتبه چهارم(دسته 52 کیلوگرم)
بازیهای آسیایی
1966 بانکوک، تایلند نشان نقره(دسته 52 کیلوگرم)
جام مختلف
1964 تفلیس، شوروی نشان طلا( دسته 52 کیلوگرم)(جام تفلیس)
1967 تفلیس، شوروی نشان طلا(دسته 52 کیلوگرم)(جام تفلیس)
1969 صوفیه، بلغارستان نشان طلا (دسته 52 کیلوگرم)(جام جام دانکولف)
مسابقههای بینالمللی
1342 تهران نشان نقره
1345 تهران نشان طلا
مسابقههای قهرمانی کشور
1340 تهران نشان نقره(دسته 52 کیلوگرم)
1342 تهران نشان طلا(دسته 52 کیلوگرم)
1345 تبریز نشان طلا(دسته 52 کیلوگرم)